Bivši načelnik PS Tutin prebio svoju suprugu

0
2888

Kako saznaje naš portal, bivši načelnik PS Tutin Nermin Zećirović, prebio je svoju suprugu A.G. iz Tutina , zbog navodno preljube.

On joj je navodno uhvatio poruke na telefonu a onda neka lica i privatno tužeo za preljubu sa njegovom ženom.

Ona je slučaj prijavila policiji ali je sve to zataškao načelnik Iso Redzepović i Esko Skenderević.

Kako ona kaže za naš portal, jedan od trgovaca policajac Hakija Ljuca je ubeđivao da slučaj ne prijavi i da će zbog toga Nerka Zećirovića oterati u zatvor.

Nakon toga je pobjegla sva u krvi svojoj porodici u selu Dolovo.

Kako naš portal saznaje, već 11 puta je napuštala Nermina Zećirovića i prijavljivala nasilje ali, Iso Redžepović i Esko Skenderević su sve to zataškali i drže predmet u fijokama.

Inače mještani sela Dolovo pričaju kako supruga Nermina Zećirovića napušta svakog meseca, dolazi modra i krvava od njegovih batina, pa je on vraća preko muslihuna, tako da više je u Dolovo kod roditelja nego u Tutinu.

Inače Nermin Zećirović ima nekoliko desetina krivičnih prijava i tužbi za krađu,nasilje u porodici,zloupotrebu službenog položaja i drugo.

Njega je do skoro zastupao lažni advokat Denis Murić, koji važi za jednog prevaranta . Taj lažni advokat vara narod kako kupuje sudije i tužioce i uzima im novac, da bi navodno dijelio sa tužiocima i sudijama a onda kada izgubi spor, kaže nije se moglo završiti. Sudije i tužioci ga pljuju gdje god stignu jer laže da ih kupuje ili prodaje.

Saznaje Pester Press