Skandal:Safet Kalić iz Rožaja i Nermin Zećirović iz Tutina su porodica, evo i kako je cvjetala trgovina drogom

0
1737

Kako zvanično saznaje naš portal, preko crnogorskih novinara i dopisnika, Safet Kalić je porodica sa Nerminom Zećirovićem iz Tutina. Njegova nana je Kalić iz Rožaja, odnosno majka njegovog oca Nazima je Kalić iz Rožaja i hala Safeta Kalića. Potvrdili su crnogorski novinari i dopisnici za naš portal, provjerom koju su izvršili u Rožajama.

Služba iz Beograda potvrdila je činjenicu crnogorskih novinara, da je nana po ocu Nermina Zećirovića Kalić iz Rožaja i to uvidom u izvod rođenih Nazima Zećirovića utvrđeno je da je njegova majka Kalić.

Prema informacijama koje smo dobili, Nermina Zećirovića na čelo tutinske policije u julu 2008 godine, postavio ga je Safet Kalić, preko Rasima LJaića. kako bi nesmetano trgovali drogom iz Crne Gore.

Narko klan je cvjetao od 2008-2017 godine, dok je Nermin Zećirović kao vođa tutinskog narko klana istjeran iz tutinske policije zbog kriminala,trgovina drogom,cigaretama,migrantima,krađom oružja i municije iz magacina policije i krađom zaplenjenih cigareta iz magacina policije u Tutinu, te 15 ubistava u opštini Tutin. Kako je nastavljena trgovina drogom između Rožaja i Tutina nakon hapšenja Safeta Kalića 2014 godine?

https://www.klix.ba/vijesti/regija/uhapsen-najtrazeniji-crnogorski-bjegunac-safet-kalic/141020160

Nakon hapšenja njegovog daidžića Safeta Kalića 2014 godine, narkotike iz Crne Gore je dopremao drugi daidžić Nermina Zećirovića, poznati kao
“balkanski Eskobar”.

Nermin Zećirović bi sa patrolom čekao na granici narko dilere iz Crne Gore, tako ih uz pratnju dovodio do Tutina, gdje su u iznajmljenom magacinu u Dubovo i vikendici u Dubovo vlkasnika Nermina Zećirovića, mjerili drogu i dobijali novac od trgovaca. Odatle se droga raspoređivala po Tutinu, Pazaru, Sjenici i Beogradu a i drugim gradovima u Srbiji.

Sve dok nije uhapšen i drugi daidžić Nermina Zećirovića u Beogradu 2019 godine, Opširnije na linku.

https://www.blic.rs/vesti/hronika/zemunski-klan-heroin-i-kumstvo-sa-saricem-ko-je-safet-kalic-ciji-je-bratanac-uhapsen/y55gm88

Nermin Zećirović je nekoliko puta hapšen ali, davao je veliku sumu novca jednom Višem tužiocu u Pazaru i jednom u Osnovnom tužilaštvu i tako su predmeti nestajali a on šetao na slobodi. Sada se očekuje hapšenje tih tužioca, kao i vođe narko klana Nermina Zećirovića od strane Beogradske i Kraljevačke policije i tužilaštva.

Za Pester Press O.K.