Policajac Željko Zečević nije ubijen u vozilu, tvrdi forenzičar Nenad Šipka nakon njegove rekonstrukcije

0
1182

Forenzička 3D rekonstrukcija koja dokazuje da je Fahrudin Mavrić osuđen na osnovu nezakonitih dokaza. Momak izdržava kaznu zatvora od 30 godina. Državne institucije ćute. Kaže forenzičar Nenad Šipka.

Nije bilo moguće da je sada pokojni policajac Željko Zečević ubijen u vozilo, kako su to namontirali kriminalci iz tadašnjeg rukovodstva Policijske stanice u Tutinu. Koji su tukli svedoke i sakrili sve materijalne dokaze.

Forenzika je utvrdila da pokojni Željko Zečević nije ubijen u vozilu, već van vozila. Da je ubijen u vozilu, iz takve rane bi se vozilo napunilo krvi a ostali putnici bi bili u krvi.

Zamislite da nema krvi u vozilu a da je lice ubijeno, da li je to moguće?

Policajca Zečeviča je ubilo treće lice kada je izašao iz vozila da juri Fahrudina Mavrića. Bankina je bila sva u krvi, vrata na vozilu zamijenjana , svjedoci pretučeni a Mavriću pretili da će ga ako ga uhvate ubiti i to je bio razlog njegovog bježanja, jer su ga pucali da ga ubiju i pogodili kolegu Zečevića, lica- policajci,tadašnji načelnik koga smo spominjali da su pristigli iz Tutina kako bi preuzeli Mavrića i Keljevića.

Nadamo se da će se sve saznati, jer su svedoci živi a pravi ubica se šeta.

Pravda je spora ali dostižna, da li će odgovarati pravi ubica, čekamo novo suđenje u ponovljenom postupku, kaže babo Džafer Mavrić čiji sin nevin truhne u zatvoru već 11 godina…

Pester Press