Alma Junis laže, niko joj nije pretio, sve radi po nagovoru Nermina Zećirovića, tražimo da se podnese krivična prijava za lažno prijavljivanje

0
1755

Na nekoliko lokalnih portala, pojavila se lažna vijest, da su novinari našeg portala prijetili Almi Junis. To je čista laž. Mi iznosimo samo istinu i to smeta kriminalcima i žele da nas na svaki način ušute.

Iza svih ovih laži stoji Nermin Zećirović, po čijem nagovoru Alma Junis i radi, čak sumnjamo da je uzela novac od Nermina Zećirovića kako bi lagala.

Tražimo od nadležnih organa da se pod hitno podnese krivična prijava Almi Junis za lažno prijavljivanje.

Alma Junis je izmislila sve, samo da bi skrenula pažnju sa svojih prljavih radnji.

Po nagovoru Nermina Zećirovića, ona je iznosila u javnost laži.

Da li je udruženje koje vodi osnovano da bi u javnost iznosila smutnju i laž?

Sramota je sa kakvim se stvarima bavi jedna poluvečna žena, sram da je bude. Ako je dobila novac od Nermina Zećirovića, to znači da treba da iznosi neistine i laži.

Pogođena istinom koju je izneo naš portal, pokušala je da obmanji javnost, da prevari novinare i NVO, jer nikada joj niko nije upućivao nikakve pretnje, to je čista laž.

Ako je neko upućivao, treba da kaže ko i na koji način?

Razlog za njene laži je taj da bi zajedno sa Nerminom Zećirovićem pokušali da ušute novinare našeg portala, dok sa druge strane tužilaštvo ne goni po službenoj dužnosti već po privatnoj tužbi njene laži, tako da je morala da izmisli da joj se prijeti.

Tražimo pod hitno od nadležnih organa,da se protiv Alme Junis podnese krivična prijava za lažno prijavljivanje.

Tražimo da svi mediji koji su prenijeli laži Alme Junis, prenesu i naš demant.

Novinari portala Pester Press