Pala cijena tužiocima, najeftinija Fatima Dacić

0
2406

Zbog korone pala je cijena tužiocima, sve je manje krivičnih djela. Tako da u Novom Pazaru cijene tužioca su dvostruko manje.

Fatima Dacić, tužilac osnovnog tužilaštva u u Novom Pazaru najeftinija. Ako želite da nekom podigne optužnicu, odete kod Fatime Dacić i cijena je kod nje 300 evra, dok ako želite da odbacite krivičnu prijavu cijena je 500 evra.

Ove cijene su bile mnogo veće, tako da je ranije najmanja tarifa bila 500 evra pa naviše.

Radisav Filimonović tužilac Višeg tužilaštva u Novom pazaru košta od 1000-5000 evra u zavisnosti od krivičnog djela. On štiti kriminalce iz policije, tako da je njegov ahbab policajac sa kojim je trgovao Nermin Zećirović završio par krivičnih prijava koje su bile podnete protiv njega za 10 hiljada evra i sve su u fijokama još uvijek.

Nermin Koškovac, pred penziju, tužilac osnovnog tužilaštva u Novom Pazaru, inače kućni prijatelj Rasima LJaića, koji ga je i postavio na tu funkciju. On je uzimao od 500-1000 evra po perdmetu, sve u zavisnosti od krivičnog djela.

Ovi tužioci su uvijek na stranu kriminalaca a u saradnji su sa pojedinim policijskim službenicima, obično civilnim iz Tutina i Novog Pazara i tako štite kriminalce.

Fatima Dacić i bez saslušanja stranaka odbacuje prijave, samo ako joj date novac. Tako i da podigne optužni prijedlog za novac. Tako rade i Filimonović i Koškovac. Više puta vraćaju policiji predmet da bi isteklo vrijeme krivičnog gonjenja a za hatar Rasima LJaića sve narko dilere maksimalno štite.

Za ovaj slučaj je upoznata i Komisija za ulazak u Evropsku Uniju.

Sav kriminal potiče od RASIMA LJAIĆA, JER ON DRŽI TUŽILAŠTVA I BOLNICE U KANDŽAMA…

Saznaje Pester Press