SPS prijeti Vučiću smrću zbog Kosova, prijetnje su upućene od pokojne Mire Marković

0
612

Srbi su do sada ubili preko 30 svojih vođa.

Mnogi Misle ako je Milošević protjeran za Rusiju, da je kriminal u Srbiji doživeo krah. Međutim, nasljednici stranke SPS zločinca, zlikovca i monstruma Slobodana Miloševića prijete Aleksandru Vučiću zbog najave o priznanju Kosova 3.septembra 2020.godine.

Prijetne navodno upućuje pokojna supruga Slobodana Miloševića Mirjana Marković, koja je umrla 2019 godine u Rusije, gdje je živjela sa svojim suprugom Slobodanom Miloševićem, kojeg su u Hagu proglasili mrtvim i prebacili u Rusiju.

Mnogi iz Vučićeve stranke su bili ptotiv koalicije sa SPS ali, Vučić ih nije poslušao. Danas SPS želi da ubije predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ko će onda voditi Srbiju? Taman je stala na noge zahvaljujući Vučiću, kriminalci iz SPS žele da ponovo vrate Srbiju u ratove i siromaštvo.

Pretnje smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću ponovo su se pojavile na društvenim mrežama.

Pretnje Vučiću uputila je osoba koja se na Fejsbuku predstavlja kao Mirjana Marković, a koja je napisala “Smrt Aleksandru Vučić, sloboda narodu”.

Jedna od poruka u kojima preti predsedniku Srbije glasi: “Predsednika Srbije iseckati na kockice – lajk, šnicle – komentar”.

Njene objave lajkovali su i drugi korisnici te društvene mreže, a neki od komentara su: “Amin”, “Tako je, samo smrt Vučiću”…

Na nalogu osobe koja je pretila smrću predsedniku Srbije objavljene su i fotografije sa nasilnih protesta ispred Narodne skupštine početkom jula, uz komentar: “Ako me sada ne nalupaju, neće nikada”.

Prenosimo