Jevreji žele da unište školstvo, kako bi vladali svijetom

0
829

Jevreji su napravili plan kako bi uništili školstvo, jer na taj način narod postaje nepismen i komotno Jevreji tada mogu vladati svijetom.

Prvo su uveli udžbenike koji su štetni . Udžbenike čije je gradivo obimno a nepotrebno.

Zatim su planski zapošljavali nestručan kadar, kako bi osakatili djecu.

Na kraju uvode nastavu na daljinu kako bi potpuno uništili školstvo a buduće generacije napravili nepismenim i tako vladali svijetom.

Plan masovnog ubijanja čovječanstva preko navodnih virusa, kao i plan ubijanja preko liječenja a kasnije i vakcina, ne može uspjeti ukoliko je narod obrazovan.

Neki će se pitati, zašto Jevreji ?

Svako zlo na zemlji potiče od Jevreja. Zašto, zato što su oni sljedbenici dedžala, sljedbenici šejtana, satane i svega onoga što je protiv čovječanstva.

Jedini cilj Jevreja je da uništi čovječanstvo uz pomoć dedžala.

Jevreji žele da vladaju svijetom. Ne postoji država na zemlji u kojoj Jevreji nemaju svoje ljude zadužene da čine zlo i prave smutnju.

Jevreji smatraju da treba ubijati i prevariti sve ljude koji nijesu Jevreji.Obično Jevreji postavljaju svoje ljude na velikim funkcijama.

Narod nesmije dozvoliti da Jevreji unište školstvo, jer najveći neprijatelj posle dedžala i Jevreja na zemlji je neznanje.

Ne mogu svi da znaju, zato je važno da oni koji znaju podučavaju one koji neznaju.

Kada narod svati kakav je cilj Jevreja, tada će se ujediniti kršćani i muslimani i uništiti dedžala i njegovu vojsku Jevreje…

Za Pester Press Naser Bakić