Pešterci upozoravaju,, Nećemo da vidimo LJaića na Pešter, put je započeo Zukorlić ,,

0
4152

Ovih dana glavna je tema za izgradnju puta na Pešter od Tuzinja prema Karajukiću i Uglu. Međutim, Rasim Ljaić hoće da napravi problem, jer želi da se pojavi tamo gdje mu nije mjesto.

Pešterci znaju da je taj put započet i kvalitetno urađena jedna dionica 2019. godine i da se ista sada nastavlja. Za to se izborio Muamer Zukorlić koji je dobio dozvolu i novac od države Srbije da se uradi ta dionica puta.

Da bi napravio problem i sve zabrljao, pojavio se Rasim LJaić, koji želi da otme uspjeh Muamera Zukorlića, jer je najavio da će se prišlepiti predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji ne može da mu se otrgne i da će doći na Pešter da bi samo napravio problem.

Napominjemo da Rasim Ljaić kao vječiti ministar u svakoj Vladi i sa svim Vlastima, nikada nije uradio ništa za Pešter, niti bilo koji grad u Sandžaku. Rasim je zamijenio 9.Vlada i 3. države i samo je bio od štete svom narodu.

Pešterci poručuju,, Rasima LJaića nećemo da vidimo na Pešter, ne treba nam on, bio je na vlast 30 godina a u Vladu 20.godina i nikada nas nije obišao a sada hoće da nam pravi probleme. Mi želimo da sa predsjednikom dođe samo Muamer Zukorlić jer je on započeo ove radovi i samo njemu vjerujemo. Rasim LJaić ako dođe mi ćemo demostrirati, jer on želi da nam ukrade novac koji nam je Zukorlić preko Vučića obezbijedili za ovaj put. Rasima LJaića nećemo da vidimo na Pešter. Mi ćemo poslati predsjedniku pismo da nam Rasim LJaić ne treba na Pešter, jer nikada ranije nije došao niti je bilo šta uradio, želimo samo da dođe predsjednik Vučić i Zukorlić jer samo njima vjerujemo,,.

Oštro su reagovali Pešterci na laži koje je izneo Rasim LJaić u predizbornoj kampanji…

Za Pesterpress Naser Bakić