Samo Vučić i Zukorlić ispunjavaju obećanja, Pešter dobija asfalt u mnogim selima ali i auto-put

0
2292

Kako Pesterpress saznaje, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, obećao je predsjedniku SPP Muameru Zukorliću, da će se izdvojiti sredstva iz budžeta Srbije da se nastave projekti na Pešter za koje se zalaže Zukorlić.

Na sastanku predsjednika Stranke pravde i pomirenja akademika Muamera Zukorlića sa predsjednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem i direktorom JP „Putevi Srbij“e Zoranom Drobnjakom, dogovoren je hitan nastavak radova na izgradnji puta Rasno-Tuzinje, kao i asfaltiranje određenog broje ulica u Novom Pazaru, Tutinu, Sjenici, Prijepolju i Priboju.

Narod vjeruje samo Vučiću i Zukorliću, jer su ih svi predhodni političari samo lagali.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, sva obećanja je do sada ispunio a najviše povjerenja ima u Zukorlića, jer su ostali političari iz Sandžaka bili u koaliciji sa njegovim neprijateljima, pa se od njih očekuje samo prevara i laž, jer su tako navikli sa političarima u predhodnim vlastima.

Predsjednik Srbije ispunjava obećanje za auto-put kroz Sandžak i punim kapacitetima rade na izgradnji tog puta, koji će spojiti Srbiju sa Bosnom i Crnom Gorom a Sandžak će biti ćuprija preko koje će proći auto-putevi.

Jedino predsjednik Vučić ide stopama Tita, on želi da uspostavi kontakte i jake veze sa svim državama bivše SFRJ i ako ga mnogi političari iz drugih stranaka kritikuju zbog uspjeha ipak, Vučić ne odustaje od svojih ciljeva za bolju budućnost narodu i države.

Narod daje podršku samo Vučiću i Zukorliću, jer jedino oni ispunjavaju svoja obećanja.

Za Pesterpress Naser Bakić