Uhapšeni policajci

0
2008

Uhapšeni su policijski službenik M.B. (35), kao i R.M. (37), sa područja Bačke Palanke koji se sumnjiče da su falsifikovali novac i neovlašćeno trgovali drogom.

U ZAJEDNIČKOJ akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu i Novom Sadu i Sektora unutrašnje kontrole MUP, uhapšeni su policijski službenik M.B. (35) iz Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba službenog položaja i R.M. (37), sa područja Bačke Palanke, koji se sumnjiči da je falsifikovao novac i neovlašćeno trgovao drogom.

Njih dvojica se sumnjiče da su prodavali falsifikovane službene značke Ministarstva unutrašnjih poslova, a uhapšeni su u Novom Sadu, prilikom pokušaja da prodaju dve takve značke.

Policija je kod R.M. pronašla narkotike, kao i dve novčanice od stotinu evra za koje se, takođe, sumnja da su falsifikovane.

Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, u Posebno odeljenje Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu za suzbijanje korupcije.

Prenosimo