Sumnja se da je sinoć u Kragujevcu izvršen atentat na načelnika PU Novi Pazar Rešada DŽankovića

0
3094

Kako Pesterpress saznaje iz puzdanih izvora od kolega novinara iz Kragujevca, saobraćajna nesreća se dogodila negdje oko dva sahata poslije ponoći na raskrsnici kod Kolonske kapije u Kragujevcu . Službenim vozilom marke ,,škoda,, upravljao je načelnik PU Novi Pazar Rešad DŽanković,dok je ,Kragujevčanin starosti 26 godina, upravljao vozilom marke,, audi,,.

Kontradiktornosti u tekstovima pojedinih medija a i u izjavi iz policije iz Kragujevca:

Neki mediji navode da načelnik policije Rešad nije stao na znak stop i da je udario svojim službenim vozilom ,,škoda,, u vozilo ,,audi,, a u istom tekstu se navodi kako je ,vozač ,, audija,, udario sa strane u službeno vozilo kojim je upravljao načelnik policije Rešad Džanković.

Obzirom da je uhapsio nekoliko narko dilera, da je oduzeo veliku količinu droge u svom mandatu,vrlo je moguće da se radi o atentatu.

Šta je istina ?

Tačno je da se desio saobraćajni udes na tom mjestu i u tom vremenu a i sa tim vozilima ali nije tačno da načelnik polocije Rešad DŽanković nije stao na znaku ,,stop,,. načelnik PU Novi Pazar je stao na znak ,,stop,, i kada je video da nema vozila,krenuo je svojim vozilom,pošto se mladić koji je upravljao vozilo marke ,,audi,, kretao velikom brzinom, on je udario u službeno vozilo marke,,škoda,, kojim je uprvljao Rešad DŽanković.

Znak ,,stop,, je postavljen na mjestu gdje je obavezno zaustaviti vozilo ali nije postavljen kao zabrana da bi vozilo nastavilo tim putem nakon što vozač utvrdi da nema vozila na putu koji ima prvenstvo prolaza.

Zašto se montira proces načelniku PU Novi Pazar?

Načelnik PU Novi Pazar je čestit čovjek, ustao je da suzbije kriminal a pogotovo narko dilere, međutim, narko dileri kojih ima u redovima policije u uniformama a i službenika u civilu a koje je on smjienio sa funkcija i postavio na beznačajne funkcije,svakodnevno prave prljave planove da bi ga sklonili sa te funkcije,jer im ne dozvoljava da se bave kriminalom.

Nekome odgovara da kriminal cveta jer od toga harama živi,pa bi da skloni poštene ljude poput Džankovića.

Naš izvor sumnja da je vrlo moguće da je izvršen atentat na načelnika PU Novi Pazar Rešada DŽankovića i traži da se sve okolnosti ispitaju,kao i da se provjere telefoni vozača ,,audija,, kao i da se skinu video zapisi sa mjesta događaja ali i sa mjesta sa kojih je polazio vozač marke ,, audi,,

Vrlo je moguće da je izvršen atentat na načelnika Rešada Džankovića a da bi sve to prekrili, okrivili su baš njega.

Za Pesterpress Naser Bakić