Policajac se falio da je glavni u policiji da bi prodao kuću

0
3156

Policajac iz Tutina poznat pod nadimkom Vecko Pantović,već duži niz godina prodaje kuću u blizini centra grada ali nikako da je proda. Jedno vrijeme se falio kupcima kako je on glavni u Policijskoj stanici u Tutinu, samo da bi prodao kuću.

Došao jedan kupac, koji je za kuću saznao preko fejsbuka koji Vecko koristi a taj je imao nekakvih problema sa zakonom , u namjeri da bi mu Vecko nešto pomogao, otišao je da gleda kuću koju prodaje. Pošto je ostalo da kupac razmisli,Vecko mu je rekao ako odluči,može ga potražiti u Policijskoj stanici u Tutinu radnim danima jer je on tamo glavni. Međutim,kada je kupac otišao u Policijskoj stanici u Tutinu,tražio je glavnog u policiji a oni ga poslali kod načelnika,kada ga je ugledao rekao je da je pogriješio i da traži drugog čovjeka ,jer to nije bio Vecko čiju je kuću kupovao. Nakon što se ponovo vratio na prijamnici u prizemlju,ponovo je pitao da ga pošalju kod glavnog a oni su mu tražili fotografiju tog policajca,nakon što je pokazao sa fejsbuka, fotografiju Vecka policajca,neki su počeli da se smiju,ma to je Vecko. Dok je drugi policajac,smejući se na glas, rekao da se policajac Vecko stalno fali da je glavni jer ima najveću glavu u Policijskoj stanici u Tutinu. Tada su svi počeli da se smeju a smejao se i kupac koji je odma odustao od kupovine.

Ova priča je svakodnevni humor u Policijskoj stanici u Tutinu ali i u čaršiji.

Inače policajac Vecko je pred penzijom a za kuću koju ako proda u Tutinu,komotno može kupiti tri u Kragujevcu ili Kraljevu…

Za Pesterpress Milovan S.