Ljutvo Numanović iz Tutina, pokrao milione od države i dalje radi u Domu zdravlja u Tutinu i još nije uhapšen jer je član SDA

0
3873

Kako Pesterpress saznaje, Ljutvo Numanović je aktivista SDA u Tutinu i pokrao je milione od države a još uvijek nije uhapšen.

Ljutvo radi u Domu Zdravlja u Tutinu i sve kriminalne radnje idu preko njega. Obavlja posao raspoređivanje vozača u Domu zdravlja u Tutinu i svakodnevno podiže sa računa na desetine hiljada dinara bez pokrića.

Sva privatna voziula vozi na račun Doma zdravlja u Tutinu, čak i registraciju privatnih vozila plaća preko Doma zdravlja.

Svaki uput koji se izda pacijentima on ga iskoristi za podizanje novca a pacijente šalje da idu o svom trošku privatno.

Kriminalni klan u Domu zdravlja u Tutinu pokrao je na milione od države i niko još nije u zatvoru jer su članovi SDA.

Ljutvo Numanović je i vlasnik restorana ,,Wijena,, u Tutinu i krade narod na stolice, svaki puta u prosjeku od 10-30 stolica. svima koji prave svadbe kod njega.

Ljutvo ne plaća porez i ako za jednu svadbu uzme oko milion dinara i više, sve to ide u njegovom džepu.

Ljutvo ima lokale kojima je zauzeo trotoare i zatvorio školu, nikada državi ne plaća ni dinara.

Koristi školsko dvorište za parkiranje vozila i ugrožava bezbijednost djece i smeta da se održavaju časovi fizičkog vaspitanja.

Napravio je zgradu restorana ,, Wijena,,koja je zatvorila školu i ugrozila bezbijednost učenika, jer je član SDA i dobio je sve dozvole da uništo ovaj grad.

Odakle novac da napravi restoran i lokale, vrijedne milion eura ako mu je plata 300 eura?

Ljutvo je sada vlasnik restorana ,, Wijena,, od 2003 godine a registrovan je kao: ,,SUR WIENA LJUTVO NUMANOVIĆ PR TUTIN,, Poseduje lokale na hiljade kvadrata a sve to je ukrao od naroda Tutina i države Srbije.

Štitio ga njegov brat Hilmija Numanović koji je prošle godine otišao u penziju a radio je u Policijskoj stanici u Tutinu i bio dio kriminalnog klana o kojem smo pisali.

Dokle će kriminalci biti na slobodi, da li je bitno da je član SDA i da može da radi šta mu je volja?

Za Pesterpress Nataša M.