Ko je ubio policajca Zečevića iz Tutina ?

0
5903

Na osnovu svih dokaza sa kojima raspolaže sud,kao i vrhunski forenzičar Šipka,kao i svih dokaza u spisima predmeta,te izjavam okrivljenog i svjedoka, Fahrudin Mavrić nije ubio policajca Željka Zečevića iz Tutina, niti ga je ubio policajac Hačković.

Ko je ubio policajca Zečevića:

Činjenica je da su policajac Zečević i Hačković obavijestili patrolu u Tutinu o problemima sa Keljevićem i Mavrićem kada su krenuli prema Tutinu iz Ribarića.

Najvjerovatnije je da ga je ubio neko iz patrole koja je pristigla u pomoć a evo i kako. Izjava svjedoka policajca Hačkovića glasi: ,, Policajc Željko Zečević je izašao iz auta i čuli su se pucnji,,.

Ova verzija je istinita,jer kada je pukao pištolj sa kojim su se otimali u automobilu, Mavrić Fahrudin je izleteo iz automobila iz straha i počeo da bježi, u tom momentu za njim izlazi policajac Zečević da bi uhvatio Mavrića, tada neko iz patrole pucajući u pravcu Mavrića dok bježi pogađa policajca Zečevića koji je u tom momentu krenuo za Mavrićem.

To svjedoči krv na bankinama i na ostalim mjestima izvan automobila a i smrtonosna rana na tijelu policajca Zečevića. Jer nije bilo moguće da policajac Zečević sa takvom ranom izađe iz automobila, to je bilo nemoguće, sa druge strane,gdje je otišlo zrno u automobilu nakon izlaska iz tijela Zečevića. Odakle još nekoliko rupa od metaka u policijskom vozilu?

Zašto na pištolju iz kojeg je ubijen policajac Željko Zečević nema otisaka Fahrudina Mavrića? Ako mu je on oteo pištolj i pucao,na tom pištolju je moralo imati otisaka od Fahrudina Mavrića?

Zašto metak nije probio krov od policijskog automobila?

Zašto su zavezali svjedoka Keljevića a nijesu Mavrića?

Zašto su policajci pod naredbom tukli u Tutinu u Policijskoj stanici,vezanog svjedoka Keljevića nakon ubistva Zečevića, toliko da mu je lisica ušla u ruku kojom je bio zavezan za radijator,te su morali dovoditi stručne ljude da sjeku lisicu svjedoku Keljeviću?

Zašto su zamijenjana vrata na policijskom vozilu odma iste noći ?

Nikada nije utvrđeno koji je drugi pištolj sa kojim je pucano i čiji je taj pištolj?

Zašto je Mavriću suđeno za teško ubistvo ako je sud predpostavio da je policajac ubijen u otimanju sa pištoljem?

Sud nije utvrdio nijednu činjenicu da je Fahrudin Mavrić ubio policajca Zečevića a osudio ga na 30 godina zatvora?

Cijeli slučaj i sve spise predmeta sam pročitao nekoliko puta,razgovarao sam sa mnogim svjedocima a onda odlučio da napišem ovaj tekst. Na osnovu svih dokaza utvrdio sam da Fahrudin Mavrić nije ubio policajca Željka Zečevića iz Tutina . Uvijek sam na strani pravde i na strani žrtava.

Slučaj Željka Zečevića ima dvije žrtve i to, policajca Željka Zečevića koji nije živ i nevinog Fahrudina Mavrića koji mlad truhne nevin u zatvoru,zbog toga sam na strani žrtava.

Najteže je to što je ubica na slobodi dok nevino dijete Fahrudin truhne u zatvoru a policajac u grobu…

Za Pesterpress Naser Bakić