Lažni advokat Denis Murić nudio mito sudiji Osnovnog suda u Novom Pazaru,sudija ga prijavio

0
3187

Naša portal je više puta ukazivao na kriminalne radnje i lažne diplome sa Kosova, na osnovu kojih je Denis Murić iz Novog Pazara postao advokat a Nermin Zećirović iz Tutina policajac,jedno vrijeme i načelnik PS Tutin,gdje je zbog kriminala suspendovan. Njih dvojica su se sada udružili i kupuju i prodaju neke sudije i tužioce. Činjenica je da su obojica ogrezli u kriminal i da imaju po nekoliko desetina krivičnih prijava i tužbi, za mito,korupciju,prijetnje,napade na novinare i trgovinu raznim zabranjenim robama.

Obojica su navodno dobili nekakve diplome sa Kosova ali,niko ih nikada nije video na studije.

Kako saznajemo, dok su živjeli na Kosovo, Zećirović i Murić su do podne radili za Srbe a od podne za Albance,bili su vrhunski špijuni,kada su za to saznali Albanci i Srbi,pretukli su ih obojicu i protjerali za Novi Pazar i Tutin.

Na fejsbuk profilu Nasera Hodžića ,obejanilo se sve ono o čemu smo pisali a objavljeno je sljedeće:

,,Sudija Osnovnog Suda u Novom Pazaru Marko Srećković je podneo kruvičnu prijavu Advokatu Denisu Muriću za nudjenje mita. Ovo je Denisu peta Prijava u zadnjih 2 meseca. Videćemo hoće li i ove prijave tužioci držat u fijoke kao mnoge do sada…
Nedavno je SELIM SELIMOVIC podneo krivicnu prijavu protiv DENISA MURICA zato sto ga je prevario za 3.000 eura,,.

Narod traži od nadležnih organa da se ispita ovaj slučaj i da se ti kriminalci Murić i Zećirović što prije uhapse jer brukaju državu Srbiju.

Postoje pošteni sudije poput Marka Srećkovića,koji žele da svoj posao obavljaju u skladu sa zakonom. Sudije koji poštuju prvo sebe a onda zakon i državu.

Za ovaj slučaj biće obaviještene sve nadležne institucije…

Za Pesterpress Marina V.