Iz Tutina kriminal prešao u Novi Pazar

0
2241
BELA CRKVA, NOVINAR, POLICIJA, POTRAGA, 14.06.2018 - Policija vrssi uvidjaj u Beogradskoj ulici u Beloj Crkvi gde je nestao novinar Stefan Cvetkovich 14.06.2018. Foto: Ivan Milutinovich

Unapred napominjemo, da u policiji ima mnogo poštenih i dobrih policajaca i da pojedinci prljaju cijelu policiju, te ih treba pohapsiti.

Kako mediji prenose da je u Policiskoj Upravi Novi Pazar ukradeno 6.Kg droge od strane policije, to je samo jedna potvrda da je kriminal iz Tutina prešao u Novi Pazar.

Neka pitaju onog policajca koji je iz Tutina zbog kriminala prešao u Novi Pazar, on zna gdje je 6. Kg droge.

Narod traži da se taj policajac procesuira i kazni po zakonu, te da se trajno suspenduje.

Za vrijeme javnog kriminala u policiji u Tutinu u periodu od 2008-2018 godine, skoro svakodnevno se oduzimala trgovačka roba sa Kosova i Crne Gore od strane trgovaca koji nijesu htjeli raditi sa policiskim klanom.

Tako bi policija oduzimala: Auta, cigarete,šećer,kafu, drogu i ostalu nezakonito trgovačku robu i prodavali je na crno.

Trgovcima kojima bi policajci oduzeli robu govorili bi , da ako kažu da im je roba oduzeta bilo kome, moraju ležati u zatvor, ovako nemate robe, nemate ni prijave.

Godinama,odnosno punih 10. godina ( 2008-2018) je uništavana država od strane kriminalne grupe iz policije Tutin,kao i trgovci koji nijesu željeli ulaziti u klan sa policijom,bili su meta kriminalcima iz policije.

Tako se bogatio kriminalni klan. Iako je vođa otišao za Novi Pazar iz Tutina, ne svojom voljom,već suspendovanjem,još uvijek ima članova iz klana koji vikendom odrade po neki posao.

Tako se smjenom sa mjesta načelnika iz Tutina zbog kriminala , sva praksa prenijela u Novi Pazar.

Umjesto da se takvi trajno suspenduju i procesuiraju, on prelazi u drugi grad, Novi Pazar na mizerno radno mjesto, sa kojeg obavlja funkciju uličnog policajca i formira klan nižeg ranga nego što je imao u Tutinu i tako nastavlja sa kriminalnim radnjama.

Kriminal u policiji se ne može zaustaviti,sve dok rade isti ljudi koji su osnovali kriminalnu grupu i radili punih 10.Godina(2008-2018) javno.

Da li samo policajac može biti kriminalac do penzije, ostaje da se vidi.

O svemu ovome,obaviještena je Evropska Unija i sve ambasade u Srbiji.

Takvi policajci samo brukaju državu i uništavaju državu i narod…

Za Pesterpress Natasa M.