Zločin u Tutinu:Ubili ga u svojoj kući pa ga stavili u auto,policija uništila dokaze

0
4185

Ćatović Kićo iz Tutina koji je imao 25 godina ubijen je u porodičnoj kući u Tutinu u Rakovom Polju. Kićo je imao sina iz prvog braka a nakon razvoda oženio se drugom ženom i dobio kćerku. Kada je bio u selo Šaronje kod roditelja,zazvonio mu je mobilni telefon a on je izašao iz kuće i obavio razgovor,nije ukućanima rekao ništa, hitno je otišao za Tutin,pošto se nije javljao na telefonu a kasnije bio nedostupan,kao ni njegova supruga koja je bila u Tutinu,jer je ostala kod kuće sa maloljetnim djetetom, brat i otac su otišli da vide šta se dešava i zetekli su ga mrtvog u kolima. Narod je pričao da ga supruga vara sa deverom njegove sestre i još jednim komšijom i da mu ti ljudi prave probleme.

Krv je bila u njegovoj kući a beživotno tijelo u automobilu,u ruci je stavljen pištolj i sve namješteno kao da je izvršio samoubistvo. Telefona mu nije bilo nigdje a supruga je odma uzele maloletno dijete i pobjegla.

Porodica je tražila da se ispitaju njih dvojica u koje sumnjaju i da im se stave parafinske rukavice da se utvrdi ko je pucao ali,tadašnje rukovodstvo Policiske stanice u Tutinu nije dozvolio.

Kasnije je došao nalaz obdukcije i potvrdio da se radi o ubistvu ali,ni do danas niko nije saznao ko je ubica,možda je i neko treći.

Ubistvo se desilo 2010 godine u Tutinu u Rakovom Polju. Porodica očekuje od nadležnih organa da će saznati istinu ali,do sada nema nikakvih informacija.

Svi dokazi su sakriveni,ćak ni pištolj koji je pronađen nije poslat na veštačenje da se utvrdi ko je sve držao pištolj i čiji su sve otisci na njemu,kao i na vozilu i vratima kuće,te ostali dokazi koje je uništilo tadašnje rukovodstvo Policiske Stanice Tutin…

Za Pesterpress Naser Bakić