Sutra protesti u Novom Pazaru u 15 sati,Avramović i Simić štite bahate policajce

0
4699

Kako su najavili građani Novog Pazara,sutra 28.09.2019.godine,će se održati protesti ispred PU Novi Pazar sa početkom u 15 sati.

Narod traži da se smeni policajac Knežević koji je tukao Eda limara iz Novog Pazara a zatim zajedno sa ljekarom falširao izvještaj. Kako oštećeni Edo kaže a Knežević se ne izjašnjava,da je policajac bahato i bezobrazno napadao maloljetnike u kafiću a da je Edo samo htio da stiša situaciju i da se policija tako grubo i bahato ne ponaša prema djeci,međutim policajac Knežević ga je pretukao a zatim sa ljekarom lažirao izvještaj.

Kako zvanično saznaje Pesterpress, sve bahate policajce štite čelnici policije Avramović i Simić,napominjemo da je Simić smenjen jer je štitio nalogodavce ubistva Fahrudina Skarepa, ali je na njegovo mjesto došao Avramović koji je dugo radio na Mehovom kršu u Tutinu a za zamjenika postavili Simića. Napominjemo da su njih dvojica spriječili da se uhapse nalogodavci i saučesnici ubistva Fahrudina Skarepa iz Pokrvenika,opština Tutin i da su ista lica prebacili u Novi Pazar kako bi ih zaštitili od naroda koji je na njih i dan danas besan,jer su ubilio nekoliko desetina ljudi u Tutinu.

Avramavić i Simić koji vedre i oblače u PU Novi Pazar,planski štite i nagrađuju sve kriminalce iz policije, dok je načelnik PU Novi Pazar Rešad Džanković samo figura na papirumjer se za sve pitaju Avramović i Simić kojima je za cilj da unište narod Sandžaka planski.

Tražite da se suspenduju svi bahati policajci i oni koji su učestvovali u mnogim kriminalnim radnjama i ubistvima.

Proteste treba podržati svaki građanin koji voli Sandžak, ali, krivci su ovi dvojica Avramović i Simić a nikako načelnik Rešad Džanković koji se vrlo malo pita pa neka narod zna…

Za Pesterpress Natalija V.