Skandal u Novom Pazaru: Vlast tek sada hoće plan detaljne regulacije puta Novi Pazar – Tutin a lažu narod 5 puta da radovi treba da počnu

0
1665

Kako je moguće da se toliko godina očekuje rekonstrukcija puta Novi Pazar-Tutin a da se do sada nije uradio Plan detaljne regulacije, da li grad Novi Pazar i opština Tutin žele da usvajanjem budžeta ponovo uberu poseban novac za Plan detaljne regulacije puta Novi Pazar-Tutin i ako su nas do sada lagali da će početi radovi od aprila,maja,juna,jula,avgusta i na kraju septembra a još ništa nije početo. Do skoro su nam pričali da je novac od 24 miliona evra već obezbijeđen a sada kažu da nema Plana, šta je tu istina?

Vlast u Novom Pazaru je na 36. redovnoj sednici Gradskog veća Grada Novog Pazara usvojen je rebalans budžeta za 2019. godinu,kao i Plan detaljne regulacije za deo puta Novi Pazar – Tutin.

Već punu deceniju nas laže vlast u Novom Pazaru i Tutinu da treba da se uradi put Novi Pazar- Tutin,odnosno rekonstrukcija puta ali, od toga nema još uvijek ništa.

Pored predhodnih laži,ove godine su nam obećali da će radovi početi u aprilu,pa u maju,pa u junu, pa su najavili dolazak Erdogana za 29 avgust i da će on otvoriti radove na rekonstrukciji puta Novi Pazar-Tutin,međutim,slagali su narod,ništa od toga se nije desilo. Onda su nas lagali da će početi do kraja septembra,imamo samo još 8 dana do kraja septembra i još uvijek ništa nema od početka radova,šta će sada izmisliti ostaje da se vidi.

Kako je moguće da se očekuje rekonstrukcija puta Novi Pazar-Tutin ako nije urađen plan detaljne regulacije. Hoće li grad Novi Pazar da ubira sredstva za to budžetom i ako su obezbijeđena sredstva od 24 miliona evra za rekonstrukciju navedenog puta.

Koliko će još lagati narod…

Za Pesterpress Naser Bakic