SDA Tutin,dva puta uzeli novac od mjestana u selo Melaje a jos nema asfalta

0
2120

Kako saznaje Pesterpress, vec drugi put SDA Tutin,uzima novac od mjestana sela Melaje da uradi asfalt kroz selo koji ce se spojiti prema selu Cukote ali asfalta jos uvijek nema.

Prvi put prije cetiri godine uzeli su 20 hiljada evra i nijesu asfaltirali ni metar,vec su prosirili put i nasuli soder. Prosle godine su ponovo dosli i trazili jos 40 hiljada evra gdje smo mi prikupili svih 40 hiljada kazu mjestani sela Melaje na Pesteri.

Cekamo svakog dana ali, asfalta nema. Najverovatnije cekaju da izgube izbore i da kazu da vise ne mogu nista da urade,kazu mjestani Melaja.

Vec duze vrijeme u opstini Tutin vlada rasulo, odbornici se medjusobno svadjaju, svako vuce na svoju stranu.

Pocetkom ove godine SDA je poslala nekoliko ljudi iz Tutina da prikupe novac u dijasporu za put koji treba da se spoji od Melaja do sela Devrec na Pester,put kroz Jarut koji je u prekidima,jer je jedan dio od pola Jaruta do skole u Ramosevo asfaltiran prije nekoliko godina, sada je ostalo od Melaja do polovine Jaruta i od skole u Ramosevo do sela Devreca na Pester. Novac je prikupljen, u tajnosti se drzi koji iznos ali,asfalta jos uvijek nema.

Da li ce se osnovati nova stranka i ko ce pobjediti na predstojecim izborima koji su bili ocekivani za septembar ali su odlozeni za mart 2020 godine,ostaje da se vidi…

Za Pesterpress Naser Bakic