Zbog narko dilera iz Novog Pazara razrešuju tužioca Dukića,nakon Dukića ide i Koškovac zbog advokata Murića i nekoliko prijava Zećirovića

0
2766

Kako Pešterpress saznaje, Udruženje sudija i tužilaca Srbije zatražilo je hitno razrešenje sa funkcije člana Državnog Vijeća Tužilaca Srbije Stanislava Dukića koji je za svoj 50 rođendan pozvao narko dilere iz Novog Pazara i to iz grada u kojem je obavljao funkciju Višeg tužioca. Halil Emrović i njegova braća, kao i mnogi drugi prisustvovali su 50. rođendanu tužioca Stanislava Dukića.

Na ovaj skandal oglasio se predsjednik udruženja Nenad Stefanović koji je rekao da je ovakav ćin narušio trajno povjerenje Dukića i ugled tužilaštva.

Na narednoj sednici Državno vijeće tužilaca razrešiće funkcije tužioca Stanislava Dukića.

Naredno razrešenje je u Novom Pazaru i to tužioca Osnovnog tužilaštva u Novom Pazaru Nermina Koškovca, koji je u dilu sa narko dilerom Denisom Murićem koji je kupio diplomu na Kosovu i radi kao zet Rasima Ljaća. Za pare Denis vara narod i nikom ništa ne završava a onda prijeti sa Rasimom Ljaićem i tužiocem Koškovcem da će sa njima napraviti da idu u zatvor i da nikom ne vraća oduzeti novac unapred.

Kako zvanično saznaje Pesterpress, Denis Murić donosi drogu sa Kosova i prodaje je u slobodnoj prodaji u Novom Pazaru kao jabuke na pijaci. podrška mi je Nermin Koškovac tužilac pred penziju i Rasim Ljaić.

Nermin Koškovac pored narko dilera Denisa Murića, štiti i Nermina Zećirovića jer u fijoci drži nekoliko desetina krivičnih prijava koje nikako ne podiže.

Denis Murić je kupio i sudiju Osnovnog suda u Novom Pazaru Edina Hodžića i tako tuži narod a sudija donosi presude za parkiranje i druge laži koje izmisli Murić protiv političkih neistomišljenika,koji su protiv SDP.

Državno vijeće tužilaca je upoznato o dilu Denisa Murića koji se narodu predstavlja kao advokat sa nekim tužiocima i sudijama u Novom Pazaru a običan je trgovac narkotika sa Kosova, gdje je ranije živeo ali je zbog prevara morao preći u Novi Pazar jer su Albanci hteli da ga ubiju.

Državno vijeće tužilaca izvršiće reviziju svih predmeta u Novom Pazaru u kojima je Denis Murić i Nermin Zećirović…

Za Pešterpress Arijana V.