Bruka u Tutinu:Ostavila četvoro djece i udala se za spoljnog devera

0
3364

Novi zakon koji je ubio preko 50 žena u Srbiji za godinu dana i dalje rastura brakove i ostavlja djecu siročad.

Bruka koja je pukla u Tutinu, izazvala je velike reakcije od strane naroda, naime, zbog same bruke nećemo otkrivati identitet lica.

Majka četvoro maloljetne djece, ostavila je svog muža i djecu i udala se za spoljnog devera, koji je živeo nedaleko od porodične kuće.

Kako zvanično saznajemo, spoljni dever je imao troje djece i on je ostavio svoju porodicu i zajedno pobjegli u za sada nepoznatom pravcu.

Najverovatnije su bili u ljubavnoj vezi duže vreme,pa su se dogovorili da zajedno ostave porodice i pobegnu. Ko izgubi obraz i veru,taj nema razloga da živi,njima život nije potreban,da li znaju šta su uradili,koliko su pored svojih još života uništili?

Novi zakon je uništio hijerarhiju u porodici pa su žene postale toliko bezobrazne da više nemaju ni obraza ni stida.

Da je šerijat jedini zakon, pa da se ovo dvoje kamenuju do smrti,nikada se više ovo nebi dešavalo.

Mnoge žene žele da se osvete svojim muževima pa ih varaju ,kao i muževi svoje supruge. Međutim, tako se uništavaju životi mnogo porodica i djece.

Prvo,svaka žena obruka prvo sebe,pa svoje roditelje,braću,sestre i djecu, isto tako i suprug. Blud donosi siromaštvo. Svaki čovjek koji je prevario suprugu,prevarila je i ona njega . Obično kada supružnici posumnjaju jedno u drugo počinju da se varaju.

Brak drži samo povjerenje. Ne postoji ništa sakriveno, sve se danas zna.

Ovakve žene ne treba da se udaju,nipošto da rađaju djecu, one treba da se bave samo prostitucijom jer tako uništavaju samo svoj život a ovako i život svoje djece i porodice. Takvi ljudi ne treba da se žene, jer i oni treba da se bave prostitucijom i da uništavaju samo svoj život a ne i život djece i ostalih porodica i da rasturaju tuđe brakove. Onaj ko je rasturio nečiji brak, taj je sebe obesio večno i nikada neće imati mira i sreće,takvi su propali.

Za Pesterpress Mejrema S.