Policajac u Tutinu udario djevojcicu a onda se tukao sa kolegama

0
12014

Kako Pesterpress saznaje, dana>02.09.2019.godine,negdje oko 19 sati,pijani policajac Boban Stasevic iz Tutina, naisao je zutim autom najvjerovatnije marke Sead na mostu kod raskrsnice prema Novom Pazaru i bolnici u Tutinu i na trotoaru udario djevojcicu a zatim je bacio u kanalu prilikom udara. Kada je dosla policija,policajac koji je bio pijan Boban Stasevic se zaleteo na njih i nije dozvolio da urade alkotest,nakon toga je posrnuo fizicki na kolegu Nasera Beckovica,koji je uspeo da ga savlada i privede u Policisku stanicu.

Prema rijecima ocevidaca,pored Beckovica, na stranu zakona je bio i policajac Bogosav, koji je rekao da je zakon isti za svija.

Narod se bunio, kada se policajac koji je udario devojcicu ponasao kao da nema zakona i da mu niko nista ne moze.

Sta je nacelnik poliocije Iso Redzepovic preduzeo, sta su preduzeli policajci koji su na duznost, kao i tuzilastvo,ostaje da se vidi. Napominjemo da je komandir Ahmetovic Hamdija na odmoru.

Ono sto je strasno, jeste da se devojcica nalazi u veoma teskom zdravstvenom stanju. Nakon sto je policajac udario devojcicu,hitna sluzba je dosla za par minuta i odvela je za Novi Pazar,gdje joj se ljekari bore za zivot…

Za Pesterpress Natasa K.