Premještaj policajaca do kraja 2019 godine

0
1372

Kako zvanično saznaje Pesterpress, krajem ove godine vršiće se premještaj policije iz grada u grad.

Policajci će dobiti rješenja do kraja ove godine a na novo radno mjesto stupiće početkom 2020 godine.

Zbog velikog pritiska Evropske Unije na Srbiju, da se policajci moraju edukovati,vaspitati i vršiti ulogu za koju su zapošljeni a to je prvenstveno zaštita poštenog naroda,vršit će se premještaj policajaca iz grada u grad.

Na taj način, policajcima će se omogućiti da se edukuju i vaspitaju, te naučiti kako da štite jednako sve građane, bez obzira na bilo koju pripadnost i da sprovode zakon jednako za sve.

Do sada su se neki policajci udomaćili i napravili opasne veze u svom zavičaju te bavili se prljavim poslovima i štitili mnoge kriminalce a najviše narkodilere .

Da bi pala cijela mafija,sprovodi se premještaj policajaca, koji će raditi u gradovima u kojima nikoga osim, zakona neće poznavati.

Mnogo pilicajaca će otići u penziju a mnoge će i uhapsiti zbog kriminala.

Jedino je loše za poštene policajce,koji će ispaštati zbog onih kolega koji su loši i dobiti premještaj. Zbog toga je bilo bolje da svaki pošteni policajac prijavi svog kolegu za kriminal kako bi se zaštitila država , pošten narod i pošteni policajci.

Svi oni koji su bili na visoke funkcije u policiji, pa su smenjeni zbog kriminala i prebačeni na neki drugi posao niže pozicije, ukoliko ih ne uhapse, neće moći nikada više dobiti nijednu funkciju sa koje će izdavati naređenja, jer se takvi smatraju opasnim po državu i narod.

Ostaje još tužilaštvo i sudstvo, za njih se priprema novi program…

Za Pesterpress Naser Bakić