Bruka u Tutinu, organizovali paradu na trgu

0
2677

Već duži niz godina vladari uništavaju naše gradove Sandžaka na razne načine. Dana 03.08.2019. godine, na trgu u Tutinu organizovana je ,, Parada ponosa,,. To je velika bruka za Tutin i narod koji pripada ovoj opštini.

Neka opština sagradi bolnicu koja će liječiti takve pacijente a ne da ih reklamira po trgovima gdje prolaze naša djeca. Ko može objasniti djeci da su to bolesna lica koja šetaju ulicama pod odobrenjem vlasti u Tutinu a i ostalim gradovima Sandžaka.

Narod Sandžaka slijedi svoju tradiciju i običaje da se udaju punoljetne djevojke za punoljetne muškarce i da se razmnožavaju i nikako drugačije ne može biti u Sandžaku.

Tražimo od vlasti da se javno izjasni po ovom pitanju, ko je i zašto dozvolio održavanje ove sramote na trgu u Tutinu?

Ne treba nam Evropa, niti bilo koja druga država koja dozvoljava zakonom ovakvo ubijanje naroda.

Allah je stvorio muškarca i ženu da bi se razmnožavali i od njih pravila potomstva i nastao svijet i nikako nijedno treće biće koje ima treći pol. Insan može biti muško ili žensko,treće nema.

Svi oni koji misle da postoji treći pol, takvi su bolesni i trebaju se liječiti, zato treba sagraditi bolnice za takve pacijente.

Narod Sandžaka nikada neće dozvoliti ovaj zakon u Sandžaku, jer je takav zakon protiv čovječnosti, takav zakon ubija narod.

Ne postoji ništa ljepše za muškarca od žene, niti išta ljepše za ženu od muškarca. Svi oni koji misle drugačije zaista su bolesni i trebaju se liječiti…

Za Pesterpress Naser Bakić