Policajci napali ključnog svedoka protiv kriminala u Tutinu

0
3340

Dva naoružana policajca,inače poznati od ranije kao narkodileri i desna ruka Nermina Zećirovića i to jedan mu je brat od amidže Hamdija Zećirović a drugi kum Hakija Ljuca,,koji djeci prodaju drogu u školama,večeras na trgu u Tutinu su napali fizički ključnog svedoka E. Klimentu iz Tutina, kako bi ga zaplašili da ne svedoči protiv kriminalca Nermina Zećirovića jer je sudski proces u toku a E.Klimenta je ključni svedok protiv kriminala. Za svu sreću, E.Klimenta radi u obezbeđenju u Domu u Tutinu,pa je fizički bio spreman da se odbrani jer bi ga sigurno ubili. Inače duži niz godina je imao pritisak od Nermina Zećirovića koji ga je terao da radi za njega i prodaje oružje i municiju koju zaplijene u PS Tutin ili municiju koju je službeno dobijao ili trgovao iz Crne Gore i Kosova. Međutim E. Klimenta je zapošljen i porodičan i pošten čovjek,tako da nije htio pristati da se bavi tim poslom, od tada su nastale pretnje i svakodnevni napadi,šta lično,šta preko policiskih poslušnika.

Ovakav fizički napad je za svaku osudu,narodu preostaje da se sam organizuje u borbi protiv kriminalaca.

Napominjemo da je kriminalac Nermin Zećirović više puta napadao i pretio svedocima kriminala,neke je i ubijao a trenutno je suspendovan sa svih funkcija i otvara kanal za pranje auta kao pokriće za kriminal.

Ta kriminalna grupa koja je došla na posao u PS Tutin,pod uslovom da se bavi kriminalom za vreme tadašnjeg načelnika Zećirovića,namerno pravi probleme kako bi se narod žalio na policiju i državu a sve po nalogu njihovog šefa kriminala Nermina Zećirovića.

Policajac Hamdija Zećirović,kao i Hakija Ljuca su više puta dobijali batine od naroda zbog bahatog i drskog ponašanja a poznati su i po tome da su ponavljali više puta u školama i da ne poznaju zakon uopšte.

Djeca se plaše njih u školama,jer startuju vozila službena i prete deci u školiama da ih ne izdaju za trgovinu drogom,čak su na neke učenike vadili pištolje dok je njihov šef bio načelnik PS Tutin.

Ova dva monstruma trebaju pod hitno biti suspendovana jer krše zakon i kaljaju ugled policije a sve to namerno rade zbog suspendovanja njihovog šefa Nermina Zećirovića.

Napominjemo, da novi načelnik PS Tutin kao i komandir nisu upućeni u mnoga dešavanja posle njihove smene jer oni rade prvu smenu, a kriminalna grupa krije sve od njih.

Pozivamo sve građane koji su imali problema ili znaju za kriminal,da prijave ove monstrume novom načelniku i komandiru u PS Tutin za sva krivična dela kako bi bili suspendovani i pritvoreni.

Za Pesterpress Marija V.