Šef administracije u PS Tutin prodaje tablice

0
2517

Šef administracije u Tutinu, inače bliski saradnik bivšeg načelnika PS Tutin i njegov kućni prijatelj Mirsad Mecinović, kada dođu tablice u PS Tutin on ih sakrije u neki njegov privatni bunker a zatim ih nekom prodaje, nekom dijeli na drugi način.

Mnogo huligana hoće tablice sa slovima WW,ET,TT,XX i tako dalje jer se tako osjećaju srećni, to je za njih veliki uspjeh jer za drugi uspjeh i neznaju.

Zamislite kakvu vezu imaju huligani sa Mirsadom Mecinovićem da dobiju tablice sa dva ista slova ili sa prvim slovom imena i prezimena a da narod zbog toga čeka od 8-14 časova.

Dođu ljudi sa strane, predaju za tablice u 8 sati ujutru a šef Mecinović Mirsad im kaže dođite u 14 časova za tablice. Mnogi klijenti koji dođu sa strane žale se što čekaju bezpotrebno, a to iz razloga što šef čeka da dođe na red slovo koje je obećao nekome ili ga prodao ili dva slova zadnja koja mu je neko poručio.

Ovaj šef zloupotrebljava službeni položaj,ugrožava narod i pravi problem jednoj poštenoj ženi koja radi na izdavanje nalepnica i saobraćajnih dozvola. Za tu ženu imamo samo riječi hvale ali joj šef Mecinović svojim bezobraznim ponašanjem pravi probleme, jer joj naređuje da ne izdaje tablice do 14 časova, a ako do tada ne dođu na red dva slova koja je prodao i obećao onda, tada mora da padne sistem da bi se čekalo do sutra u 14 časova.

Pored koristi koju ima ovaj šef, po nalogu bivšeg načelnika, pravi probleme u PS Tutin kako bi narod kukao na stanje koje on pravi u PS Tutin i kako bi građani bili nezadovoljni. Umišljene probleme druge vrste prave još neki mali broj narko dilera koji je ostao u PS Tutin a koji su bili deo kriminalne grupe koju je formirao tadašnji načelnik,koji je zbog kriminala i smenjen.

Ovaj šef Mecinović M. kaže da mu niko ne smije ništa i da može da radi šta mi je volja…

Za Pesterpress Tamara S.