Advokatu Denisu Muriću oduzeta licenca zbog falš diplome

0
2933

Prema zvaničnim informacijama koje smo dobili, oduzeta je licenca advokatu denisu Muriću iz Novog Pazara zbog falš diplome koju je kupio na Kosovu.

Upozoravaju se klijenti, kao i tužilaštva i sudovi da nikako ne prihvataju punomoćja advokata Murić Denisa, jer on po zakonu ne može zastupati na sudovima dok ne završi fakultet i položi pravosudni ispit.

Do sada je Denis Murić bio poznat javnosti kao prevarant jer je uzimao novac kako bi dijelio sa sudijama i tužiocima ali su ga klijenti više puta tukli kao vola u kupus jer ih je varao i nije im završavao ništa a uzimao novac.

Ono što je strašno jeste da je isti zastupao sve kriminalce iz Tutina koji su radili sa drogom i oružjem,kao i neka službena lica iz policije i svija je prevario, svi su osuđeni.

Jadno je to i da se uvijek falio kako je zet Rasima Ljaića i kako ima veze ali da mu se mora dati po neka hiljada evra kako bi navodno kupio tužioce i sudije.

Nikada ga niko nije vide na studijama, niti bilo ko zna da je bilo kada i bilo gdje upisivao fakultet a na poslu se samo odjednom pojavio kao zet Rasima Ljaića sa falš diplomom sa Kosova…

Za Pesterpress Merima S.