Macolom ubio tasta,taštu i suprugu

0
828

Vulkanizer Goran Janković (37) počinio je popodne, kako se sumnja, masakr u Novom Sadu kada je upao u roditeljsku kuću svoje supruge Mirjane Janković (32) i macolom ubio nju i njene roditelje – Branislava (57) i Nadu Pajić (57).

Da tragedija bude veća, stravičan zločin gledali su Goranovi i Mirjanini sinovi, a stariji dečak (10) uspeo je nekako da se dokopa telefona i pozove svog ujaka u pomoć. Nažalost, bilo je prekasno.

UBICA JOŠ UVEK U BEKSTVU

“Ujo, ujo, brzo dođi. Tata ubija mamu, baku i deku! Strah me je, trči!”, rekao je mališan Mladenu Pajiću, bratu svoje majke, kada ga je juče nešto pre osam sati ujutru pozvao telefonom.
Mladen je stigao za nekoliko minuta do roditeljske kuće u Ulici Šandora Petefija. Čim je kročio u dvorište, video je krv, a u kući ga je sačekala scena iz horor filmova.

SMRSKAO IM LOBANJE

“Goran je došao u kuću roditelja svoje supruge Mirjane, koja je htela da se razvede od njega jer ju je konstantno napadao da ga vara. Bio je bolesno ljubomoran. Mirjana ga je pre dve nedelje prijavila za nasilje i imao je zabranu prilaska, a imao je i prijavu za ilegalno oružje”, kaže izvor i nastavlja:”Pretpostavlja se da je prvo ubio tasta, i to udarcima macolom u glavu. Zatim je Mirjani smrskao glavu i na kraju je presudio i tašti. Potpuno im je smrskao lobanje, krvi je bilo svuda, kao i delova mozga. Najužasnije je to što su dečaci bili prisutni. Kada je upao u kuću, jedan sin je bio sa majkom u krevetu, a drugi sa bakom.”

Izvor kaže da je Goran taštu ubio u dvorištu, dok su tela Branislava i Mirjane nađena u kući.

“Kada je ubio ženu i njenog oca, Goran je krenuo, a nesrećna Nada pošla je za njim. Onda je i ona dobila udarce”,
Prenosimo sa portala Kurira