Najpreči džihad za svakog muslimana je osloboditi Palestinu od terorista, okupatora Jevreja

0
598

Gledam video prenos svakoga dana, kako ubijaju Palestince, kako ubijaju muslimansku djecu teroristi Jevreji. Zar ne postoji nijedna država na zemlji koja će pomoći Palestinu, koja će spasiti djecu i ostali nedužni narod koji teroristi Jevreji ubijaju svakoga dana i otimaju njihovu zemlju.

Sramota je da preko dvije milijarde muslimana gleda kako šest miliona Jevreja terorista ubijaju svakoga dana muslimane u Palestini. Zar nije džihad pomoći muslimana koji je u nevolji. Najpreči džihad danas je borba za oslobađanje Palestine i njenog naroda od  okupatora, terorista Jevreja.

Neka nas je sramota sve nas muslimane svijeta, koji nijemo posmatramo kako nam ubijaju braću Palestince,kako nam ubijaju djecu koja su naslednici islama. Neka nas je sramota dok gledamo kako otimaju teritorije Palestine, svjete zemlje muslimana.

Koliko su ubili nedužnih muslimana teroristi Jevreji, koliko su oteli zemlje, koliko su uništili imovine muslimanima u Palestini? Niko ne reaguje, niti bilo ko pokušava da pomogne muslimanima u Palestini.

Mi  iz država koje nijesu muslimanske, nemoćni smo da bilo šta pomognemo, osim, da dovimo za našu braću u Palestini.

Kada mi muslimani svijeta, kojih ima preko dvije milijarde,bacili samo po jednu šaku zemlje na Izrael, pretvorio bi se u mezare.

Muslimanske države koje graniče sa Palestinom, moraju se uključiti i odbraniti nedužan palestinski narod od terorista Jevreja.

Naoružajte Palestince i oni će osvjetiti sebe , odbraniće svoju državu i pobjediće teroriste Jevreje. Palestinci se brane golim rukama, kamenjem i ostalim predmetima jer nemaju oružja. Muslimanske države su bogate i moraju pomoći da Palestina osnuje i naoruža svoju vojsku kako bi se odbranili od terorista Jevreja. Sve se može uz Allahovu pomoć a Allah garantuje pobjedu muslimanima i poraz Jevrejima…

Naser Bakić