SKANDAL U TUTINU: Smeće zatrpalo ulice a građani redovno plaćaju usluge

0
536

Više se zla dešava u Tutinu nego u pet gradova Srbije. Nekako kao da je uklet narod, ili je naseljen na krvlju pa ne može naprijed. Pošten narod ispašta a lopovi uživaju.

Tako se nekako vrti sve oko propasti, niko osuđen a svi robuju.

Jedva se otarasismo vođe kriminalne grupe iz policije u Tutinu, koji još uvijek nije iza rešetaka a biće, te  je za sreću nemoćan više , jer nema nikakvu funkciju. Kad ono oni njegovi članovi i dalje nešto nemoćno prave zijana. Kao da još nije realizovan cijeli plan uništenja Tutina i naroda. Kao da nije pokradena država dovoljno.

Ovih dana je zatrpan cijeli grad smećom. Zašto je to tako pitali smo građane Tutina, gdje smo dobili nekoliko odgovora, da redovno plaćaju usluge odlaganja smeća i da ne znaju razlog zbog kojeg se ne odlaže smeće iz kontenjera. Neki kažu zatrpani smo smećem zbog Opštine Tutin, mi nismo krivi što oni duguju, mi plaćamo redovno račune za usluge. Preduzeće FCC EKO DOO iz Beograda nesmije tako da se ponaša jer mi nismo krivi da ispaštamo zbog opštine Tutin. Kažu građani Tutina.

Ko je odgovoran?

FCC EKO d.o.o. asa%20eko_belgrade%20office

Mokroluška Nova 5
11010 Beograd

Opština Tutin je sklopila ugovor sa preduzećem iz Beograda FCC EKO DOO. Međutim, bez obzira što građani plaćaju redovno smeće, Opština Tutin ima obavezu po ugovoru da nadoknadi jedan dio preduzeću sa kojim je sklopila ugovor.

Kako Opština Tutin nije platila svoj dug po ugovoru, preduzeće FCC EKO DOO IZ BEOGRADA nije odlagalo smeće pa su građani ispaštali jer su ulice pune smeća , koje je opasno po zdravlje žitelja Tutina.

Građani Tutina ispaštaju i ako plaćaju redovno odlaganje smeća.

Jedino u Tutinu još uvijek vlada robovlasničko društvo…

Za Pesterpress  Ajka Z.