ORGANIZOVAĆEMO PROTESTE U TUTINU PROTIV ELEKTRORASA?

0
1265

EPS je mafija,već nekoliko godina kradu građane i mještane opštine Tutin. Zakon je propisao da EPS snosi sve troškove oko obezbeđivanja elektromreže do kupca, međutim, skoro sva gradska, prigradska naselja, kao i sela, sami finansiraju dovođenje elektromreže do kuće i nakon toga što nam uzimaju novac za bandere, žice i ostalo, ipak nam uzimaju za priključak još oko 300 evra .

Ta mafija vlada godinama, ono što je sada aktuelno jeste, postavljanje novih digitalnih strujomera, tako da skidaju stare a za nove strujomere traže doplatu,što je suprotno zakonu. Svakako da je zakonom propisano da se strujomeri menjaju besplatno, jer ste već imali strujomer ali, mafija u Tutinu traži doplatu, ovakvo ponašanje prijavite EPSU U KRALJEVU a imate pravo i podnošenje krivične prijave protiv onih koji vas tjeraju da plaćate zamjenu strujomera.

Već godinama traže penzionere, tuže ih za nepostojeći dug, onda im blokiraju penziju i kradu godinama novac. Zakonom je propisano da je zastarelost duga za struju godinu dana, međutim, u Tutinu vas tužu i nakon deset godina za dug koji sami izmisle.

Zamislite da ljudi umru i da se strujomeri vode na mrtve po nekoliko godina, što je suprotno zakonu.

Za priključak za struju uplatite odma 300 evra a da vam urade , odnosno priključe strujomer čekate i do 5. godina.

Zamislite da za potrošnju od 500kw imate račun od 5000 dinara, plaćamo preplatu za televizuju na sve objekte i ako se televizija koristi samo na jednom brojilu.

Kradu nas na sve načine, o čemu smo i ranije pisali.

Ima u Elektrorasu poštenih i dobrih radnika, ali mafija koja vlada godinama je isprljala sve ostale, jer narod gleda Elektroras kroz one koji čine zlo narodu.

Bahato, bezobrazno ponašanje pojedinih radnika, kao i krađa je uznemirilo veliki broj građana i mještana opštine Tutin te traže svakodnevno da organizujemo proteste ispred EPSa u Tutinu, ako se ne bude poštivao zakon, odnosno krao narod od strane EPSa, bićemo prinuđeni da organizujemo proteste ispred Elektrorasa u Tutinu, kako bi zaštitili prava građana i mještana i zaustavili širenje mafije i krađu naroda od strane EPSa…

Naser Bakić