RASIM LJAIĆ SVAĐA BOŠNJAKE I SRBE PA ZBOG TOGA PREDSJEDNIK VUČIĆ NIJE POSJETIO NOVI PAZAR

0
643

Sama činjenica da predsjednik Aleksandar Vučić nije posjetio Novi Pazar, govori o tome da je Rasim Ljaić već izašao iz Vlade Srbije jer je izazivao mržnju među dva naroda Srba i Bošnjaka. Rasim Ljaić je navikao da u Sandžaku plaši narod sa narkomanima i narkodilerima, tako je pokušao i sa Šešeljom preko narkomana i dilera droge da ga zaplaši. Znajući da jepredsjednik Aleksandar Vučić učenik Vojislava Šešelja te da ga je Šešelj uveo u politiku i doveo na tu funkciju, sukob Šešelj- Ljaić je izazvao velike nemire između Bošnjaka Sandžaka i Srba u Srbiji.

Ljaić je slagao svoj narod i državu jer je obećao da se povuče iz Vlade i slagao. Obećao je da neće napraviti Bošnjačko Vijeće sa Ugljaninom i slagao.

Predsjednik Vučić je došao u Tutinu kako bi provjerio da li su sredstva za srednju školu utrošena prema projektu, kao i sredstva koja je država dala nekim privatnim preduzećima. Direktor srednje  Škole Hajruš Hot je renovirao školu i namjenski iskoristio sredstva, jer se smatra za jednog poštenog čovjeka i profesora a sada direktora škole.

Niko od političara nije doveo predsjednika Aleksandra Vučića u Tutin, od političkih partija niti stranki, to je bio razlog njegovog dolaska.

Predsjednik Vučić je dokazao da ne podržava Rasima Ljaića i njegovu politiku jer ga nije posjetio, odnosno nije posjetio Novi Pazar. Sama činjenica de je predsjednik Vučić posjetio prvo školu, dokazuje ybog čega je došao.

Najveći nered u Sandžaku je napravio Rasim Ljaić i SDP partija, od njihovog osnivanja, počela su ubijanja i svađe u Sandžaku.

Pozivamo narod da se osvijesti, ustane i da stane na kraj zlu koje hara Sandžakom a to je Rasim Ljaić i SDP…

Naser Bakić