SRAMOTA: Ovi dvojica prodaju sudije i tužioce u Novom Pazaru

0
5844

Već duže vrijeme ovi dvojica su se udružili kako bi prodavali sudije i tužioce u Novom Pazaru. Kako oni varaju narod: Nermin Zećirović je već poznat narodu, on je uzimao po 5 hiljada evra za radno mjesto u PS Tutin dok je bio na funkciju a isto toliko i za davanje odobrenja za nošenje oružja, navodno nekim ,, Biznismenima,, koji su dužni i Bogu i narodu. Kako su ga  istjerali sa posla zbog kriminalnih radnji, mita i korupcije, on je sada prešao u Novi Pazar kako bi zajedno sa advokatom Denisom Murićem prodavao  sudije i tužioce. Kako oni obećavaju narodu da se sudije i tužioci kreću od 1000 evra pa do 5000 evra u Osnovnom sudu,dok u Višem sudu je tarifa od 5000-10000 hiljada evra.

Kada nekoga natera muka, oni ga prevare, kako to oni mogu da završe, pa onda kada mu uzmu pare, te ne mogu da mu završe, onda ga sažale kako je uticao neko jači na sudije i tužioce.

Međutim, mnogo ljudi je došlo u našu NVO Koji žele da posvjedoče o ovom kriminalu. Sam Nermin Zećirović ima oko 36 krivičnih prijava i fali se po kafana kako tužioci i sudije ne smiju da pisnu jer ih je svija kupio.

Napominjemo da je nakon razbijanja pošte u Tutinu,i oduzeto 27 hiljadagdje evra, te nekoliko puta se ova pošta razbija i  nije prvi slučaj, a razbila se zadnji dan boravka Nermina Zečirovića u Tutinu. Odma nakon nove godine, angažovani su tužioci da pomognu Zećiroviću i da ga izbave iz kriminala koji je činio godinama, tako da su angažovali da se preko policije ispituju podnosioci tužbi i krivičnih prijava, kako bi tužilaštvo moglo da montira procese.

Ovaj zločin, koji se ne može nazvati drugačije je prijavljen i očekujemo skorije hapšenja.

Advokat Denis Murić je prebijan više puta od strane klijenata jer im je otimao pare a nije im ništa završio.

Tako je i sa Nerminom Zećirovićem koji je jedno vrijeme sebe proglasio Bogom, radio je šta mi je volja jer su ga štitili tužioci i sudije.

MI smo kao NVO Zambak iz Tutina, podnijeli zahtjev Tužilaštvu u Kragujevcu da se izuzme i Osnovno i Više tužilaštvo u Novom Pazaru i da se svi predmeti vezani za Nermina Zećirovića prebace u Kragujevac kako bi mu se sudilo po zakonu Srbije a ne po njegovoj volji.

Mi smo obavestili nadležne organe da se provjeri koji sudije i tužioci su angažovanoi za predmete protiv okrivljenog Nermina Zećirovića, kako bi obavijestili i Evropsku Uniju, ambasade i otale institucije i organizacije i zaustavili ovaj kriminal…

Obojica lažu i varaju narod, nikome ništa ne mogu da završe, njima je cilj da uzmu novac…

Pesterpress