Srbija ubija oko 100 hiljada ljudi godišnje?

0
250

Poslednje dvije godine, Srbija ima oko 200 hiljada stanovnika manje. Ukupan broj stanovnika je ispod 5 miliona u Srbiji.

Protekle dvije godine više umre nego što se rodi u prosjeku oko 60 hiljada stanovnika, dok oko 40 hiljada iseli godišnje u druge države, što je ukupno oko 100 hiljada godišnje .

Bolest, ekonomska kriza, nezaposlenost, loši zakoni , veliki nameti građanima, su faktori koji ,,ubijaju,, narod Srbije.

Ono što je dugoročni problem jeste da država ne vodi računa o svom narodu, niti o pricredi. Uvozimo sve ono što sami imamo u izobilju, tako uništavamo svoja tržišta a tuđa povećavamo. Cijene rastu a plate i penzije iste, tako da se u tom slučaju za svaki procenat rasta cena, smanjuju i plate i penzije.

Brakova sve manje, razvoda sve više, djece sve manje.

Zamislite da je gorivo za tri dana poskupelo 10 dinara po litru a da se niko nije bunio. Država čini sve da osiromaši i protjera svoj narod. Kada su doveli MMF u Srbiju, sve je krenulo nizbrdo, oni nam kroje zakone, standard i uzimaju nam sve što imamo samo da naplate kamate od naroda.

Ovaj sistem neće moći još dugo, kada gladan narod ustane, poješće političare…

Naser Bakić